Warning: The magic method NinjaFormsAddonManager\WordPress\Plugin::__wakeup() must have public visibility in /customers/f/9/8/oranjestichtingroosendaal.nl/httpd.www/wp-content/plugins/ninja-forms-addon-manager/lib/wordpress/plugin.php on line 22 Warning: The magic method Visual_Form_Builder::__wakeup() must have public visibility in /customers/f/9/8/oranjestichtingroosendaal.nl/httpd.www/wp-content/plugins/visual-form-builder/visual-form-builder.php on line 68 Warning: The magic method Visual_Form_Builder_Form_Display::__wakeup() must have public visibility in /customers/f/9/8/oranjestichtingroosendaal.nl/httpd.www/wp-content/plugins/visual-form-builder/public/class-form-display.php on line 35 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/f/9/8/oranjestichtingroosendaal.nl/httpd.www/wp-content/plugins/ninja-forms-addon-manager/lib/wordpress/plugin.php:22) in /customers/f/9/8/oranjestichtingroosendaal.nl/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 624 Over ons -
Menu Sluiten

Over ons

Oranjestichting Roosendaal

Vaak verwarren mensen zich in onze naam: Oranjestichting Roosendaal. Wij zijn een stichting en geen comité. Een comité is een groep mensen met een bepaald doel. Natuurlijk zijn wij dat ook. Wij hebben dit echter vastgelegd in statuten, wij hebben een bestuur en zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Hierdoor zijn wij een stichting en geen comité meer.

Geschiedenis Oranjestichting

Wil je meer weten over het ontstaan van de Oranjestichting Roosendaal of ben je benieuwd naar onze geschiedenis. Lees het hier.


Lid worden van de Oranjestichting?

Wil jij ook een steentje bijdragen aan de oranje evenementen in Roosendaal? Word jij blij van het organiseren van events en houd je van Roosendaalse gezelligheid?

Meld je aan via onderstaande knop. Wij komen graag in contact met je!